Skulle kastreras - avlivades

Elinas katt Brownie skulle kastreras, men blev istället avlivad. Hur kunde detta ske? Vi ryser när vi läser om denna händelse. Vi har aldrig hört talas om något liknande.


Kommentarer
Postat av: Nina

Usch vad hemskt!!! Veterinären måste ju verkligen INTE ha varit uppmärksam på vad som skulle göras. Hoppas andra veterinärer tar lärdom av detta och håller koll på vad de ska göra med sina små lurviga patienter. Har bara lust att svära högt och slå sönder nåt när jag hör sånt här. Istället ska jag krama mina tre missar och säga till veterinären både två och tre gånger varför jag är där med mina katter nästa gång!

2010-10-09 @ 23:45:01
URL: http://mittlivsomcatty.blogg.se/
Postat av: Nalle

Läste om detta på Wikkibloggen o lovar att när jag tar Sören med till Vet på måndag tar jag oxå med ett Basebollträ.

Kramisar till hela Kompisgänget.

Nalle

2010-10-10 @ 00:55:01
Postat av: Lina

En tjej som läser min blogg sa, efter att jag lagt ut klippet, att hon brukade ta sin hund till den veterinären. Men när han sen började glömma bort inbokade tider slutade de åka dit och valde en annan. Klokt beslut.

Antagligen är denna veterinär dement eller alkoholist, för såna missa gör man inte annars. Om jag hade varit Elin hade jag dödar människan med mina bara händer på plats.

2010-10-10 @ 11:56:37
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/
Postat av: Camilla Z Hbg

Det är så fruktansvärt! Man får sådan ångest när man tänker på händelsen, lilla kise och hennes familjemedlemmar.

2010-10-10 @ 12:16:41
Postat av: Fia

pussar sina 3 pälsbollar extra noga idag

Hu så hemskt! Tur man inte träffat på en sådan veterinär.

2010-10-10 @ 13:54:02
Postat av: Mollly och grabbarna

Men så fruktansvärt! Sådant får ju bara inte hända! :-(

2010-10-10 @ 16:18:23
URL: http://mollyochgrabbarna.blogspot.com/
Postat av: Daniel

Eftersom detta verkar ha varit en privat praktiserande veterinär borde de kunna sänka hans verksamhet genom att publicera hans namn på alla möjliga platser så han tappar alla sina kunder.

2010-10-10 @ 19:58:55
Postat av: bitte

Ja fy så vidrigt...stackars matte.

Måste va nåt fel på denna vet.som har så dålig koll.

Usch o fy!!



kram matte

2010-10-11 @ 19:42:13
Postat av: Elvira

Också jag hade tur: efter at jag blev dräktig, ville matte och husse inte ha mig längre och flyttade bort och lämnade mig kvar. Med många kull kattungar och et några års hårdt liv i skogen blev jag infångat och satt sedan i ett katthem i över två år. Jag är en tyst katt, d.v.s. att jag aldrig säger miau; men när min lilla kattdotter blev tingad, skrek ja så högt, som det bare gick. Jag ville också ha et mysigt hem.

Jag hade tur, dom som köpte min dotter tog också mig. Grannen til mina nya husse och matte fodrede min vackre lilla dotter med Glykolförgiftad mad och hon dog; vi var alla var mycket trista och matte polisanmälde grannen. Miljökontoret och polisen tyckte inte at det var brott. Till alt held flyttede grannen och nu har vi det skönt. Vi är 5 honkatter och 1 hankatt i en stor villa och tomt mot skogen.

2011-03-17 @ 16:40:26

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback