Fem kattungar på Öland behöver hjälp

Vi har fått ett samtal från en 86-årig kvinna på Öland om ett mycket akut ärende. För ett tag sen sökte fem små kattungar sig till hennes hus. Kvinnan, som har fyra egna katter, har varken råd eller ork att även ta hand om dessa småttingar. De beräknas vara mellan 10-12 veckor. Innan de blev matade var de magra och blyga. Nu har de fått lite hull och blivit tillgivna. Enligt kvinnan är tre av dem mörk och ljusgrå randiga och två brunrandiga. Hon vädjar till oss om hjälp. Dessvärre har vi fullt på katthemmet och katter som står på kö och kan inte ta emot dem.

Har någon möjlighet att vara stödhem eller ta hand hand om kattungarna permanent? Snälla, kontakta Maritha på 0706-07 13 90. Skicka ett sms eller prata in ett meddelande på telefonsvararen om hon inte svarar. Skriv/berätta vad ärendet gäller.Kommentarer
Postat av: Puma och Sixtens Matte

Hoppas verkligen att det löser sig för de små. Även om jag bor på Öland så har jag tyvärr ingen möjlighet att ta hand om dem då Sixten just nu är skadad och har utegångsförbud. Men om ni behöver transport för dem till ngn som kan ta hand om dem så ställer jag gärna upp.

2011-08-05 @ 13:35:55
URL: http://rosbladhskattfotosida.blogg.se/

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback