Ett stort TACK för alla gåvor

I samband med invigningen fick Katthemmet Kompis ett stort antal gåvor och presenter som vi tackar er alla för. Det är fantastiskt många fina saker vi fick och vi blev väldigt rörda över era gåvor. Vilken generositet ni har visat oss. Fina tavlor en del med tänkvärda ord, andra föreställande katter, en handmålad postlåda med texten "Katthemmet Kompis", kattmat, sand, kattleksaker och andra kattprylar men även blommor, kontorsmaterial som är skräddarsytt för katthemmet. Många av sakerna vi fick är dessutom skapat av era kreativa händer. Vi hoppas att vi någon gång kan återgälda all vänlighet ni har visat oss och våra katter. 

Under dagen lämnades den tavla som Annikki förra året ropade in på en auktion som hölls för Kompis räkning, över till Maritha. Annikki skänkte nämligen tavlan till Katthemmet Kompis och konstnärinnan som målat den heter Anneli Pettersson och det var alltså Anneli som själv lämnade över tavlan igår. Det är även Anneli som har tillverkat den fina brevlådan med texten "Katthemmet Kompis".

Tusen tack,
Maritha och Sonny

Text: Carola - webmaster/Katthemmet Kompis och Jenny.

 
Denna underbara tavla...


... och denna fina brevlåda är tillverkade av Anneli Pettersson.


Denna tavla fick Maritha och Sonny privat.


Pia Puma skänkte denna fina skylt som hon arbetat med under en längre tid. Den söta katten bredvid är tillverkad av Sörens matte Nalle.


Söt tavla.


Katten på bilden heter Nina.

Kommentarer

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback