På resande tass


Bild från Cattio


Reser din katt ofta? Då kanske transportväskan Sleepypod kan vara något? Väskan har vunnit flera priser och är tillverkad för att passa din katts individuella behov. Tillsammans med en värmeplatta finns den att beställa hos Cattio 2 495 kr inklusive frakt!

Så här skriver Cattio på sin hemsida:
Sleepypod låter din katt resa på ett säkert sätt i en komfortabel miljö av lyx. Väskans design och funktion tar bort en del av den stressen som många katter upplever i samband med resor. Den är lätt att bära med sig och kan med ett enkelt handgrepp spännas fast i bilens säkerhetsbälte. Via en dragkedja som går runt hela transportväskans mitt kan du enkelt ta av toppen. Genom Sleepypods finurliga design och funktion har katten med sig sin egen sovplats överallt.

Sleepypod värmeplatta!
Vill du ha din famn ifred ett tag? Det finns fler sätt att göra katten varm och lycklig! Komplettera din Sleepypod, Sleepypod Air och Crater Dot med värmeplattan som är speciellt framtagen till din Sleepypod. Mysigt för katten! Perfekt vid de tillfälle då din varma famn inte finns att tillgå. Med ett enkelt grepp lägger du in värmedynan i botten på din Sleepypod, kontakten som sticker ut från sidan sätter du in i valfritt uttag hemma eller i bilen.

Värmeplattan blir aldrig varmare än 39 grader.
Du får med en eladapter för europeisk standard
och en till bilen.

Leveranstid 1-2 veckor

Katten kan väga upp till 7 kg
Underdelen + toppen är Ø43×34cm
Hela väskan väger 2 kg


Är det någon av våra läsare som har köpt Sleepypod transportväska och värmeplatta? Vilka är era erfarenheter?


Kommentarer

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback