Tävla hos Agria och vinn fina priser

Agria har dragit igång en fototävling som de valt att kalla "Mysiga huskatter". Det enda du behöver göra är att ladda upp en bild på din mysiga huskatt senast måndagen den 21 november kl 10.00. Samma dag startar en röstning där läsarna får vara med och rösta. Av de 14 finalister som röstas fram utser en juryn från Agria Djurförsäkring vinnarna.

Klicka HÄR för att komma till tävlingen.

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag skulle söka efter en sak i din blogg men din sökruta fungerar inte. Ett problem som uppkom för längesedan men som blogg.se inte har fixat och inte heller gått ut med. Men jag har lösningen på problemet här: http://afreaklikeme.blogg.se/2011/july/utkast-juli-5-2011.html2011-11-08 @ 17:12:08
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/
Postat av: Lina

Se där ja, du fick ordning på sökrutan och det var så lite så. Dock tycker jag det är dåligt av blogg.se att inte dela med sig av denna informationen. Jag fick den nya koden i ett mejl efter att jag hade klagade lite.

2011-11-08 @ 20:57:04
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/
Postat av: Pelle

Lånar mattens mail. Självklart e jag med i tävlingen stilig och mysig som jag e. Tänker nog inte att jag vinner men vill va med ändå. Det e ju så många fina kattkompisar där ute som inte känner mig än.

2011-11-17 @ 00:07:58
URL: http://bomanskassar.wordpress.com/

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback