Det näst bästa

Peter och jag har tillbringat lördagen på Gekås. Jag älskar Gekås men tycker att deras kattavdelning har ett relativt litet utbud. Tyvärr. Dessutom är kattgodiset inte speciellt billigare där än på exempelvis Ica. Ibland har det det t.om. varit billigare i mataffären. Peter har som vana att ge våra katter varsin godisbit innan vi ska sova. (I vårt hem står det kattgodis på sängbordet.) Så för att leva upp till rollen som den stora idolen var han helt enkelt "tvungen" att inhandla godis. Men han ansträngde sig i onödan, för både Ängla och Blixten spottade när de kände lukten av godiset. Båda var dock överens om att det är tanken som räknas och att Peter inte ska se inköpet som ett misslyckande. (Ica ligger trots allt inte långt från oss...)

Hur roligt det än må vara med Gekås så är det ändå bara det näst bästa. Inget kan slå en heldag med pälsbollarna här hemma.

Självklart fick Katthemmet Kompis ta del av vårt Gekåsbesök. 250 bajspåsar fick följa med till Blekinge. Maritha och Sonny kommer tacka gudarna för den generösa gåvan.


Bild från Dogman


Kommentarer

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback