Ny hemsida på ingångKatthemmet Kompis har varit på nätet med egen hemsida sedan sommaren 2006 och nu när Kompis har fått ett nytt katthem tyckte vi det var dags för katterna att även få en ny hemsida.


De flesta av er kommer säkert att känna igen sig eftersom vi valt att bibehålla en del av designen men samtidigt gjort om andra delar. Huvudmenyn kommer att ligga horisontellt precis som nu men istället för en s.k. "dropdown-meny" kommer alla undersidor att vara tillgängliga via en meny på vänster sida. Aktuella saker som händer på Kompis kommer vi att annonsera om på höger sida men allt aktuellt kommer även att vara tillgängligt på en egen sida via huvudmenyn.


En nyhet är också att man från och med den nya hemsidan kan annonsera efter bortsprungna och upphittade katter. Detta kommer att ligga under menyn "Aktuellt".


Katter som söker nya hem samlas under en sektion där ni även kommer att hitta information om hur det går till att köpa katt av Kompis samt våra omplaceringsavgifter och andra tips och råd till er som funderar på att skaffa katt.


Vi kommer att ha samma webbadress (http://www.katthemmetkompis.se) och e-postadresser som tidigare. Ni som länkar till någon av våra undersidor kommer dock att behöva uppdatera era länkar. Jag vågar inte sätta ett fast datum när den nya hemsidan kommer att läggas ut men det blir förmodligen inom några dagar eller max en vecka.


Den nya hemsidan kommer inte att påverka bloggen som ligger på en annan server.


Vi hoppas att ni kommer att trivas med den nya hemsidan. Frågor besvaras via mail av mig på [email protected]


/Carola Lindh
Webmaster för Katthemmet Kompis


Kommentarer
Postat av: ☆ Annmi

Så roligt med ny fin hemmis :)

/Jam & Kram!

2011-10-31 @ 16:53:46
URL: http://annmisblogg.blogspot.com/
Postat av: Kjelle Bus

Åh så spinnande det ska bli att få kika på den nya hemsidan !!

2011-10-31 @ 23:25:05
URL: http://kjellebus.blogspot.com

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback