Ett år senI går var det ett år sen svalehultsonen Sören Fernström flyttade från Katthemmet Kompis till Nalle och Lasse i Blekinge. Så här skriver Sören i ett mail till oss:

"I går hade jag varit hos husse och matte i precis ett år. Ett år fullt med spännande upplevelser. Femtioelva marknader, sju utställningar och många berömda katter har jag morrat åt. För sån är jag. Gamlingarna här hemma har jag satt skräck i.
 
Tvåbeningar från snart hela Sverige har beundrat mig och klappat min silkeslena päls. Först fick dom göra det gratis men sen kom jag på att dom faktiskt skulla kunna betala för att få den stora äran att få klappa Sveriges coolaste Katt. För det är jag det. Fråga bara alla de som sett mig snusa i fårskinnshögen. Så en krona klappen från mitten av maj fram till i förgår blev ca 28 000 kronor som olika kattvänner fått dela på. 
 
På ett årsdagen, då jag fick ett alldeles eget hem, firar jag dock hemma och skänker många mjuka nospussar till Martiha och Sonny som såg till att jag fick mina för mig perfekta människor."
 
Sören genom husse och matte


Kommentarer
Postat av: Maurice & Kajsa

Sören, du har redan blivit en legend! Och bär väl tillnamnet "Sveriges coolaste katt".Grattis på ett-årsdagen! Speciellt till dina människor som fått en sådan underbar kisse att ta tass om dem!!

nosgos å gottisar

Maurice & Kajsa

2011-09-15 @ 18:21:15
URL: http://lillieslya.blogspot.com/
Postat av: Kjelle Bus

Grattis på din 1-års inflyttningsdag Sören !

Jag o matte jamar instämmande om att Sören är den coolaste katten som vi träffat !

2011-09-15 @ 18:21:50
URL: http://kjellebus.blogspot.com
Postat av: Annie

Grattis på årsdagen, Sören! Och grattis till alla katter som fått hjälp tack vare de pengar som Sören samlat in. Det är helt otroligt att en gosig katt kan lyckas dra in så mycket pengar. Bra jobbat, Sören med familj!

2011-09-15 @ 18:25:58
Postat av: Katten Sippo

Jamarstort grattis till Sören. Starkt jobbat kattkollega, det behövs fler som dig.

2011-09-15 @ 18:59:26
URL: http://kattensippo.com
Postat av: Dui och Deco

Du är underbar Sören och dina människor också.Nosbuff

2011-09-15 @ 20:59:04
URL: http://duideco.blogspot.com
Postat av: mooch

Jag fick ju äran att träffa (och klappa) på dig på SW förra helgen. Och jag kan verkligen hålla med, Sveriges coolaste kisse ligger på fårskinnshögen! Nosgos till dig!

2011-09-16 @ 08:30:40
URL: http://luddrumpan.blogspot.com
Postat av: Inkan o Ligan

Grattis på Årsdagen

Tazz&Kram

2011-09-16 @ 20:14:42
URL: http://ligans.blogg.se/

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback