Låt oss presentera några överlevare...

Sedan två år tillbaka bor busfröet Kurre bor hos vår medarbetare Katarina. Innan han kom till Katarina fick han känna på en tuff uppväxt. Vid fyra månaders ålder blev han utkastad och lämnad åt sitt öde. Just då hade Katthemmet Kompis fullbelagt och kunde inte ta emot honom så Katarina öppnade sitt hem. Idag är Kurre är en charmig grabb som älskar att hitta på nya hyss.

Även Marmelad, som också är en av våra katthemskatter, bor hos Katarina. Efter katthemsbranden i januari 2010 fick hon flytta hem till Katarina. Då var hon bara åtta månader gammal, idag har hon hunnit fylla tre år. Så här skrev Katarina om Marmelad strax efter branden:

"Marmelad kom till mig en vecka efter branden, hon hade då tillbringat en vecka på djursjukhuset på grund av av brända tassar. Jag var lite orolig för hur det skulle funka, hade fyra katter hemma redan, varav en är bråkig, ingen av de andra gillade honom. Men nåt fantastiskt hände, Marmelad ville vara kompis med Kolis, bråkmakaren, de började leka för fullt och på så vis lät han de andra katterna vara ifred. Så nu är de lugnt här hemma förutom buset då, till och med de andra har kommit igång och kan leka de också. Så Marmelad var en riktig liten fredsmäklare. Hon är sen flera veckor bra i sina tassar, de läkte fint."


Låt oss kalla det kärlek.Kommentarer
Postat av: Inkan och Ligan

Vilken härlig berättelse.

Tazz&Kram

2012-04-11 @ 20:34:45
URL: http://www.inkanochligan.se

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback