Morris söker ett hem akut

Morris är en vuxen honkatt som fyllde 7 år i oktober 2011. Hon hittades utanför ett dagis där hon rotade i soptunnorna efter mat.

 

Morris togs om hand av vår medarbetare Katarina som fungerar som stödhem i väntan på att söta Morris ska få ett eget hem. I början åt hon precis allt hon kom över van som hon var vid att gå hungrig och leta efter mat. Trots att det alltid stod torrfoder framme stal Morris mat ur kastrullerna om man vände bort blicken en stund. Efter ett tag i stödhemmet insåg Morris att hon fick mat när hon behövde vilket har resulterat i en liten rund mage. :)

 

Morris får gå ut i det fria om hon vill men håller sig mestadels inomhus och fungerar därför bra som innekatt. Hon är en mycket snäll och kelig katt som gärna ligger på rygg med magen i vädret. Hon är både kastrerad och vaccinerad.

 

Vill du veta mer och mysiga Morris? Kontakta Maritha på telefon 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller så ringer hon upp. Det går även bra att skicka sms.

 

Text: Carola/Katthemmet Kompis

 

Mysiga Morris söker ett hem akut.

 


Kommentarer

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback