Petronella har gått ur tidenI går blev en sorgens dag på Katthemmet KompisPetronella blev en änglakatt när hon fick sluta sina dagar efter en tids sjukdom.

Petronella hade sedan en tid haft ganska dålig aptit och trots alla läckerbitar hon erbjöds slutade hon att äta helt vilket gjorde att hon fick somna in.

 

Den här kattmadamen var väldigt speciell av sig, tyckte om uppmärksamhet och gillade att klias under hakan. Petronella kom till katthemmet för åtta år sedan då vi omhändertog henne och sju andra katter från Alsjöholm. Två gånger har vi försökt att omplacera henne i nya hem men Petronella trivdes aldrig riktigt och därför fick hon stanna permanent som Maritha och Sonnys egna huskatt.

 

Petronella vi saknar dig och du kommer för alltid att finnas kvar i våra hjärtan.

Vi älskar dig.

 

/Dina vänner, matte och husse på Katthemmet Kompis

 

Text: Carola/Katthemmet Kompis

 

Vi saknar dig Petronella men du kommer för alltid att finnas kvar i våra hjärtan.

 

 


Kommentarer
Postat av: Wikki

Petronella sitter på ett guldkantat vårmoln och kikar ned på katthemmet Kompis med längtande blick. SkaparKatten sitter intill och slickar henne kärleksfullt över pannan. "Du har gjort ett fint kattverk under din tid hos Maritha och Sonny, med allt du hållit en vakande tass över på katthemmet... Men nu var det tid att tassa över Bron hit för vi behöver en duktig Petronella här också - det finns några oroliga kattsjälar som behöver din trygga famn, småänglar som du kan hjälpa! Men jag lovar, du kan kika på de dina där hemma på Kompis också, precis när du vill, och smyga dit och ge små osynliga nosbuffar till de kära vännerna precis när du önskar... När någon katt plötsligt spritter till där, som om något kittlat dem på örat, då vet Maritha och de andra att en änglakatt hälsar på!" Petronella tittar upp på SkaparKatten och hennes ögon är stora och blanka: "Jag älskar ju dem och mitt katthem så oerhört mycket - är det okej om jag stannar där mest hela tiden, fast lite osynlig? Det är ju det jag vill..." SkaparKatten ler, tar varsamt Petronella i sin stora Tass, och blåser sakta på henne... och hon förvandlas till ett kattstort skimmer som pilar ned till favoritplatsen på katthemmet. Så stark kan kärlek vara! "Det är fullbordat!" viskar änglakatterna.

NosPuss Wikki

2012-04-08 @ 12:52:19
URL: http://metrobloggen.se/wikipedia

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback