Calle Ståtlig, Flisan och Studsbollen vill flytta hemifrån

Calle Ståtlig, Flisan och Studsbollen tillhör ett gäng katter som vi tog in för ett par år sedan och går under benämningen arvekatterna. Några av arvekatterna har redan fått egna hem och nu är det dags för detta gäng att söka egna hem.

Calle Ståtlig är verkligen en ståtlig hankatt som flyttade till Katthemmet Kompis sommaren 2010. Han är född 2007, en mycket fin, snäll och trevlig kille som vill ha utemöjligheter i sitt nya hem. Flisan är född 2009 och är något försiktig av sig men blir modigare och modigare. En charmig kattflicka. Studsbollen är en lekfull honkatt men kan ibland vara något försiktig av sig. Men hon gillar att bli klappad.

Både Calle Ståtlig, Flisan och Studsbollen har behövt lite extra tid på sig och behövt äta upp sig vilket är anledningen till att han inte har lagts ut på hemsidan förrän nu. Nu är dock alla tre redo att flytta till egna kärleksfulla hem. Vill du öppna din dörr för någon av dessa katter?

Vill du veta mera om Calle Stålig, Flisan och Studsbollen? Kontakta Maritha på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer och vad ärendet gäller så ringer hon upp. Det går även bra att skicka sms.

Text: Carola, webmaster/Katthemmet Kompis

 

Calle Ståtlig

Flisan

Studsbollen


Kommentarer
Postat av: Inkan o Ligan

Studsbollen låter som ett härligt namn. :-)

Stor Kram och Massor av Tazz :-)

2012-05-01 @ 21:02:25
URL: http://inkanochligan.se/

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback