På turné med Maritha och Lotta

I veckan har Lotta och Maritha varit på turné. De har besökt Charlie och Tilda och deras matte Ellinor. De har också hälsat på Zingo som flyttade för ungefär ett år sen. Så här berättar Lotta om turnén:

Vi, Maritha och jag, har varit och hälsat på hos Charlie och Tilda som bor med hunden Benno och matte Ellinor. Charlie har funnit sej väl tillrätta, Tilda är lite blyg än men hon kom ut från sitt favoritställe i köket och hälsade på oss. Charlie har tagit komandot över familjen om matte låter saker stå för länge framme som inte ska vara där ja då markerar han att detta ska bort Han har också en joggingrunda från sovrummet ut i hallen in i vardagsrummet och tillbaka varje kväll tar han några rundor.

Vi var också och hälsade på hos Zingo som flyttade för drygt ett år sedan. När vi kom tittade han misstänksamt på oss Maritha gav honom en myntamus som han kelade med ett tag, vi satte oss att dricka kaffe och matte ropade på honom men han kom inte. till slut tittade dom efter och då hade han krypit under överkastet i sängen och gömt sej. Han gick inte fram till Maritha utan han kikade på henne på håll som om att han trodde att hon skulle ta honom vilket vi ser på bilden när Maritha har honom i famnen.

Det syntes lång väg att han har det jättebra i sitt nya hem. Ibland tar matte fram selen och går ut en runda med honom och det är ju spännande, han är mycket väluppfostrad herre som går i selen utan några som helst problem.

/Lotta

Charlie myser med en myntamus.


Lotta, Charlie, Benno och Maritha.


Söta Tilda.


Maritha hälsar på Zingo.


Zingo med sin myntamus.
Zingo med matte.

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Kan berätta att det var någonting som landade i Tilda efter besöket! Sen Lotta och Maritha var här har hon blivit en helt ny katt, på bara några dagar! Busar och gosar och har sig. Hon kryper till och med upp i sängen och soffan, något hon inte vågat sig på alls! Kanske har hon förstått att hon ska få bo här för alltid nu? ;)

2012-02-19 @ 13:31:12
Postat av: Kjelle Bus

Måste vara kul att åka på turné och se att missarna fått det så bra :)

2012-02-19 @ 16:38:41
URL: http://kjellebus.blogspot.com

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback