Efter flera år på Kompis söker Puma och Tristan egna hem


Puma söker eget hem.

Tristan och Puma är två kelsjuka katterna som har bott på katthemmet i några år men behöver få ett hem på landet där de får möjlighet att springa fritt. Båda katterna är mycket sociala och trevliga.

Puma är en hittekatt från Öland. Vi gissar att Puma är född i början av 2009. Detta är en stor och stilig kattkille som spinner så fort man tittar på honom. Puma är mycket social och en riktig kelgris. Han var en av de katter som överlevde katthemsbranden vid nyår 2010. Han fångades in några dagar efter branden men hade klarat sig ganska bra ute i kylan men fick ändå vård av veterinär. Idag mår Puma jättebra och är redo att flytta till eget hem.

Tristan kommer från Öland och söker ett eget hem att mysa i. Han är född 2007. Tristan kom till oss som kattunge och då var han både sjuk och rädd. Han fick ögonsalva och ögondroppar för att hans ögon skulle läka. Idag mår Tristan bra och har blivit vuxen. Han tycker om att kela och är en riktigt trevlig myskatt.

Vill du öppna din dörr för charmtrollen Tristan och/eller Puma och ge dem all den kärlek de önskar? Kontakta Maritha på telefon: 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande på telefonsvaren med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller så ringer hon upp. Det går även bra att skicka sms.

Text: Carola, webmaster/Katthemmet Kompis


Pälsbollen Tristan.


Tristan.


Puma.

 


Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag håller tummarna för att Tristan och Puma får nya kärleksfulla hem snart!

2012-02-16 @ 23:30:46
URL: http://emmisibirier.bloggagratis.se

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback