Morris har levt ett tufft liv

Snälla Morris bor hos vår medarbetare Katarina som också är vårt stödhem. Morris hittades utanför en förskola då hon och kämpade med att hitta mat i soporna. När hon flyttade in hos Katarina åt hon allt hon kom över. Hon hade inte sett mat på väldigt länge. Trots att det fanns kattmat i skålarna försökte hon äta rester ur kastruller. Efter ett tag insåg hon att hon inte behövde kämpa med att få mat och förstod att maten i kattskålarna skulle räcka. Idag är hon rund om magen och behöver aldrig vara hungrig.

Hos Katarina har Morris möjlighet att gå men håller sig helst inomhus och fungerar därför bra som innekatt. 
Hon är en snäll, kelig och charmig tjej som gärna ligger på rygg med magen i vädret. Morris är 7 år och är kastrerad och vaccinerad.

Vill du veta mer om fina och härliga Morris? Kontakta Maritha på telefon: 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande på telefonsvaren med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller så ringer hon upp. Det går även bra att skicka sms.


Morris älskar att bli kelad.Kommentarer
Postat av: Rebellen

Åhh såå fin! Liknar vår syster Bus liite :) Nosgos

2012-02-20 @ 16:18:51
URL: http://skyggisfamiljen.blogspot.com/
Postat av: Angelica

Om ni får in eller har kattungar (max 4 mån) som söker nytt hem, så är jag och min granne intresserade. Vi bor i Härlanda i Göteborg i varsin lägenhet. Och söker en till familjemedlem till oss var.

2012-02-20 @ 20:27:06
URL: http://ilivingthedream.blogspot.com

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback