Mini-Doris flyttar till Nybro

Vi är inne i en otroligt bra period där flera katter fått hem under en kort tid, vilket vi såklart är väldigt glada och tacksamma för. Idag flyttade charmtrollet Mini-Doris till Nybro. Vem som står på tur här näst kan bara framtiden utvisa. :-)

Mini-Doris myser på sin favorithandduk.


Mini-Doris är en tuff tjej.

Kommentarer
Postat av: Elin

Så roligt för MiniDoris! Jag minns henne väl, hon hade precis kommit till Kompis när jag och sambon kom och tittade på katterna. Hon var så liten och rädd och gömde sig längst in i en bur. Vi valde inte henne eftersom vi skulle ha två katter, men de vi tog hem kom från samma ställe som MiniDoris har jag för mig. När jag några månader senare besökte Kompis för ett reportage fick jag träffa MiniDoris igen, och hon var verkligen som en helt ny katt! Glad och trevlig och var framme och hälsade. Hon är verkligen ett bevis på hur fantastiskt Katthemmet Kompis är och hur bra katterna som bor där har det! Nu hoppas jag att hon kommer att trivas jättebra i sitt nya hem!

2012-01-26 @ 20:17:46
URL: http://eligin.wordpress.com
Postat av: Jane Doe

De katter ni får in verkar ovanligt välskötta och fina. Hur många katter är det som staten "omhändertar" och transporterar vidare till er? Vilken Länsstyrelse och polisstation är kopplade till er? Hur mycket får ni betalt av staten för er verksamhet?Jag funderar på att göra en undersökning om hur många katter det är som omhändertas och hur många det egentligen är som stjäls. Det verkar vara en lukrativ bransch.

2012-01-28 @ 07:10:52
Postat av: Jenny/Katthemmet Kompis

Hej "Jane Doe"!

Katthemmet Kompis drivs helt ideellt, dvs vi får inget bidrag från kommunen/staten. Vårt katthem finns tack vare generösa och givmilda människor som skänker gåvor, sand, mat m.m. Det vi får in till verksamheten går direkt till katterna.Om du går längre tillbaka i bloggen kan du läsa att flera av de katter vi får in inte alls är så fina och välskötta när de kommer till oss. Anledningen till att det inte ligger några "ovårdade" katter på hemsida och blogg är för att vi inte vill lägga ut en katt som ovårdad eller vanskött. Innan katten läggs ut på hemsidan blir den ompysslad och får veterinärvård (om det behövs). När katten är i gott skick läggs den ut på hemsidan - då är den samtidigt redo att flytta.

2012-01-28 @ 18:01:45
URL: http://katthemmetkompis.blogg.se/

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback