En dag på Kompis

Jag önskar att alla våra läsare någon gång får möjlighet att besöka Katthemmet Kompis. Katthemmet är inrett så otroligt mysigt och känslan man får när man stiger in genom dörren och möter katterna är fantastisk. Katthemmet pryds av ljusa vita väggar och på övervåningen finns en "relaxavdelning". Eller ja, katternas myshörna. Där finns två soffor och flera klösmöbler och mängder av byttor som de kan krypa in i. Tänk att få vara katt på Kompis! :-)


Övervången - den sk. "relaxavdelningen".


Kommentarer
Postat av: Rebellen

Åhh va mysigt ni har det! Jamars, man vill ju hälsa på.. Men ni är ju så långt bort från mig.. Så typiskt! Men jag är jamars glad att ni får ha det så fint där ni bor nu :) Nosbuff

2012-01-10 @ 15:24:01
URL: http://skyggisfamiljen.blogspot.com/
Postat av: Kjelle Bus

Mmm , det ser verkligen ut att vara mysigt på Katthemmet Kompis !!

2012-01-10 @ 15:27:55
URL: http://kjellebus.blogspot.com
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Vad kul.. hur länge jobbar ni där om dagarna? Är det en lokal typ eller är det hemma hos någon? Vad gör ni om dagarna när ni jobbar där? :)

2012-01-10 @ 16:16:19
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Nalle

Kan bara hålla med om detta för att inte tala om dom 2 mysiga människorna bakom Katthemmet inte att förglömma.Vi har ju den turen att ha varit där många gånger.

Nalle, Lasse och Sören så klart som ju kommer därifrån

2012-01-10 @ 16:32:57
URL: http://pawsnwhiskers.webs.com/
Postat av: Maurice & Kajsa

Ni skojar??!!! Det var det stiligaste katthem vi sett!! Och om vi jämför med det ställe där Kajsa tillbringade sina 9 månader, så är det rena superlyxhotellet!! (inte konstigt att hon var en skyggis...) Vi blir rörda när vi ser bilderna!! Så fint de har det!! Vilka lylloskatter som får komma dit! // nosgos å gottisar, Maurice & Kajsa

2012-01-10 @ 18:14:31
URL: http://lillieslya.blogspot.com/
Postat av: Ellinor

Jag som vart där nyligen kan berätta att det är två olika stugor ute på landet. :) I den ena bor arvekatterna som alltid bott tillsammans (Jenny har skrivit om det innan) och där mina raringar kommer ifrån. I det andra huset bor en galet härlig blandning av kattungar, hittekatter omplaceringar och permanenta katter :)OT: Jenny, jag försöker hitta ekologisk/miljövänlig mat till husdjuren, och har på hela vida google bara hittat EN ENDA. Och de har bara hundmat. Kanske skriva nåt om det? :) Vi som vill ta väl hand om djuren bryr oss ju ofta också om miljön och naturen :)

2012-01-10 @ 19:30:31
Postat av: Dui och Deco

Ser så mysigt och fint ut! Härligt att bara kunna välja sin plats på så pass stor yta.Nosbuff

2012-01-10 @ 19:36:48
URL: http://duideco.blogspot.com

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback