AKUT! Dumpade Herkules längtar efter kärlek

Vem kan öppna sitt hjärta för kärlekstörstande Herkules? Fina Herkules dök upp utanför Katthemmet Kompishösten 2011. Han höll sig då mest på avstånd och det märktes att han ville vara en gänget men inte riktigt vågade. Numera är han en riktig kelgris.Vi har försökt hitta ägaren, men vid ett besök hos veterinären visade det sig att han varken var chip - eller ID-märkt. Nu är han däremot både kastrerad och vaccinerad. Vi tror att Herkules är runt två år. Förmodligen har Herkules blivit dumpad utanför katthemmet - vilket tyvärr inte är helt ovanligt.
 
Situationen har blivit ohållbar eftersom Herkules inte fungerar ihop med Maritha och Sonnys egna katter. Han önskar inget annat än att få komma till en matte eller husse som kan ge honom all den kärlek han behöver och drömmer om, och där han får vara kung i familjen.
 
Vill du adoptera eller veta mer om denna fina herre? Kontakta oss på 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller. Det går även bra att skicka sms.
 
Vem vill öppna sitt hjärta för Herkules?
 

Kommentarer
Postat av: Anette

Jag är beredd att ta emot Herkules :)
Vi bor i hus i Bega (kalmar)och skanr en huskatt och öppnar våra famnar mot en gosig katt :))
Jag har skickat sms och väntar på att ngn ska höra av sig :)
Mvh Anette

2012-10-09 @ 12:35:35
Postat av: Fia

En sån vacker misse!

2012-10-09 @ 20:22:22

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback