Hulda drömmer om ett eget hem

 

Hulda är en snäll och rolig kattflicka som flyttade till Katthemmet Kompis sommaren 2010. Hon tillhör en grupp katter som vi kallar för "Arvekatterna". Hulda är en hona född 2001. Hon är bruntigré med vita tecken. Hon är mycket kelen och sitter gärna bredvid dig och vill bli klappad och kliad. Hulda älskar att bli kammad. Vi tror hon skulle trivas bra som innekatt men vill nog ut och ha lite frisk luft ibland. Hulda drömmer om ett eget hem där hon blir älskad och ompysslad. Kanske blir du den som faller för Hulda?

 

En kvinna utanför Nybro blev svårt sjuk och hennes önskan sedan dess var att Katthemmet Kompis skulle ta hand om hennes katter efter hennes bortgång. År 2010 försämrades hennes hälsa kraftigt och hon fick svårt att ta hand om sina katter och tyvärr gick hon bort under sommaren.

 

Katthemmet Kompis kontaktades av en väninna till den avlidna kvinnan och berättade om katterna. Trots att vi egentligen inte hade plats på grund av återuppbyggnaden av vårt nya katthemmet försökte vi ändå hjälpa till då katterna annars skulle blivit avlivade.

 

Till en början matades katterna av väninnan medan vi beredde plats för nykomlingarna i vårt loppishus och en provisorisk rastgård byggdes. När katterna kom till Kompis visade det sig vara betydligt fler än vi räknat med och katterna var då både magra, mask- och skabbangripna samt okastrerade.

 

Sedan vintern 2010 bor Hulda och de andra arvekatterna i Katthult, som är vårt lilla nya katthem som vi byggde upp parallellt med huvudbyggnaden. Alla katterna mår idag bra efter att ha blivit avmaskade och fått medicin mot sin skabb. De har också kastrerats, vaccinerats och ID-märkts samt fått god och ordentligt mat och fått ordentligt med hull.

 

Vill du veta mer om underbara Hulda? Kontakta oss på 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller. Det går även bra att skicka sms.

 

 


Kommentarer
Postat av: Ebba M's foto

SV: Ja visst är hon! :-)

2012-10-16 @ 21:50:10
URL: http://iphotography.blogg.se
Postat av: Ebba M's foto

SV igen: Tack snälla! Dom är underbara!
Kram

2012-10-16 @ 21:56:03
URL: http://iphotography.blogg.se
Postat av: Inkan och Ligan

Hon är verkligen ljuvlig. :-)

2012-10-17 @ 09:36:15
URL: http://inkanochligan.se/

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback