AKUT! Vem kan hjälpa dessa katter?

Vi hjälper en god vän till oss att lägga ut denna annons. Dessa två honkatter är före detta hittekatter men de togs omhand av en familj förra året. På grund av ändrade förhållanden när det gäller bland annat arbete och en inställd flytt till landet, söker nu katterna AKUT nya hem. De är vana vid en stor hund. Plutt och PimPim och PimPims unge bor för närvarande i Nybro.
 
Plutt är en hona på cirka åtta månder. Hon är randig med vitt i ansikte och vita tassar. Hon är mycket sällskaplig och vill gärna "vara med".
 
PimPim är en hona, cirka ett år gammal. Hon är grå med svagt grå ränder i pälsen. Mycket vackra gröna ögon. Vill gärna ha det "lite lugnt". PimPim är mycket kelig och vill helst sitta i knät. Hon har nyss fått ungar. Tyvärr överlevde bara en av dem. (Se bild på kattungen nedan.) PimPim och henns unge flyttar till samma hem. När ungen är 12 veckor kan de flytta eget hem.
 
Katterna förmedlas inte av Katthemmet Kompis utan vi hjälper enbart familjen att annonsera om katterna. 
 
Vill Du veta mer om Plutt, PimPim och PimPims unge? Kan du ta emot dem som stödhem eller som permanent hem? Kontakta Ewa, som är kontaktperson för ärendet, på telefonnummer 0703-94 06 43. OBS! Katterna är inte Ewas utan hon hjälper familjen att förmedla katterna till nya hem.
 
Plutt är väldigt sällskaplig.
 
PimPim är mycket kelig.
 
PimPims unge.


Kommentarer

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback