Hjälp oss hjälpa

Vi har ett gäng katter och kattungar som behöver nya hem men har inte möjlighet att ta in dem på katthemmet i nuläget.

Då Kompis är fullbelagt har vi ingen möjlighet att ta in fler katter utan de här katterna kommer att bo kvar i sitt nuvarande hem tills de kan få ett eget. Eftersom vi inte kan ta in fler katter på Kompis kommer vi istället att försöka hjälpa till på plats i den mån vi kan t ex med kastrering och vaccinering.

De här fem vuxna katterna söker nya hem.

Tummelisa är en honkatt på tre år (f. 2011) som tycker om att ligga i knät och gosa. Hon är mycket snäll men kan vara lite blyg i början på en ny bekantskap.

Stina är mamma till Tummelisa och är född 2010. Hon är också en väldigt gosig katt som älskar kel och gos, en underbar katt. Stina tycker inte om hundar men andra katter går däremot bra.

Igelkott är en kille född i början av 2013. Han är lite blyg och går mycket för sig själv men ibland vill han gärna gosa. Helst vill ha flytta med sin bror Sandy eller till ett hem där det redan finns en katt.

Sandy är född i början av 2013 och syskon till Igelkott. Han tycker om att gosa och leker gärna. Han är van vid andra djur dock ej hund och tycker om att gå ut och in som han själv vill.

Freja är också född i början av 2013 och lite speciall av sig. Hon är lite blyg av sig kommer helst för att kela när det passar henne själv. Hon är van vid att vara ute men ev. skulle hon kunna bli innekatt.

Katterna kommer att bo kvar i sina nuvarande hem i väntan på ett nytt då Kompis i nuläget inte har möjlighet att ta in fler katter på katthemmet. De kommer inom kort att bli kastrerade, vaccinerade och ID-märkta.

Vill du veta mer om dessa katter? Kontakta Maritha på 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms.


Igelkott
 
Stina
 
Tummelisa
 

Sandy
 
Freja

Kommentarer

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback