Olika bakgrunder men med samma mål - att finna ett eget hem

Skrållan är mamma till Tulle. Skrållan är född 2002 och hon är mycket kelen och social.
Tulle är född 2010 och är precis som sin mamma mycket social, framåt och kelig. Tulle är kastrerad, vaccinerad och id-märkt. De är försiktiga vid små barn och hundar.
 
Vilse lämnades in till veterinären för avlivning. Vilse är runt två år, det vill säga född runt 2013. Han är dock lite försiktig med okända. Med människor han känner är han mycket kelig och social. Vilse är kastrerad, vaccinerad och id-märkt.
 
Gosan och Mysan är är omplaceringskatter då de förra ägaren hade svårt att ta hand om dem. Gosan är bruntigre och vit och Mysan är gråtigre och vit. De är mycket keliga och sociala. Kastrerade, vaccinerade och id-märkta. Båda är födda 2013. De är vana att vara både inne- och utekatter. Mysan och Gosan vill flytta till ett gemensamt hem.
 
Tussan är född 2009 och är en bestämd dam. Hon är försiktig av sig och när man ska klappa henne ska det vara på hennes villkor. I sitt tidigare hem var hon både inne- och utekatt. Tussan vill bo i ett hem utan barn och andra djur. Hon är kastrerad, vaccinerad och id-märkt.
 
Vill du veta mer om dessa katter? Kontakta Maritha på 0706-07 13 90. Om hon inte svarar prata in ett meddelande med namn, nummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicks sms. Vi tar inte emot nya kattärenden.
 

Skrållan och Tulle


Mysan


Mysan
 

Tussan
 

Skrållan


Tulle


Tulle


Vilse


Vilse


Gosan och Mysan
 

Kommentarer

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback