Vem kan vara stödhem åt Finn och Dess?

Finn och Dess är två trevliga hankatter som akut behöver ett temporärt stödhem under ett års tid då matte ska jobba i Australien. Matte, som bor i Olofström, ska åka till Australien för att jobba under ett år och behöver därför ha hjälp med att placera om sina två katter i ett tillfälligt hem under tiden hon är borta. Helst ser vi att de kan få ett stödhem i Kalmar län eller dess närhet.
 
Båda katterna är kastrerade och vaccinerade och Finn är även öronmärkt. De kommer dock att bli omvaccinerade samt chipmärkta av ägaren innan hon åker iväg. Finn och Dess är väldigt sällskapliga av sig och vill gärna bli klappade och kelade med. Finn som är ca 1,5 år är dock lite mer sprallig av sig än den äldre Dess som är 4 år. Katterna har aldrig bott med barn men bör inte bli några problem.
 
De är innekatter och bör få vara det även i det tillfälliga hemmet om möjligt. Helst bör de även flytta till samma hem då Finn flyttade in då Dess var ledsen över att vara ensamkatt.
 
Har ni möjlighet att bli tillfälligt stödhem åt Finn och Dess? Är ni intresserad och vill veta mer kontakta matte Lykke här nedan: Tel: 0706-503 877 E-post: [email protected]
 
 
 
 
 

Kommentarer

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback