Nico levde i misär men räddades

Vem vill och kan öppna sitt hjärta för Nico som fram till tre års ålder levde i misär?

Så här skriver Maria om Nico:

"Nico är ursprungligen från Dalarna där han var så vanskött att han såg ut som 15 veckor men egentligen var 3 år. Han hade varken ordentligt med mat eller vatten. Ingen låda eller leksaker. Bara en liten bit lakan att ligga på. Han sågs till en gång i veckan på max 15 min medan maten fylldes på.

Jag tog hem honom men har inte lyckats omplacera honom ännu. Jag gav honom två ordentliga duschar då han stank rök, han fick avmaskningsmedel och löra magen att klara av torrfoder.Nico är en väldigt social och pratglad kille på 6 år. Nico står gärna i centrum.

Han älskar kel och bus. Han är gärna på balkongen i solen så ofta det går. Snö och gräsmatta är läskigt men med lite övning så skulle han älska att vara en utekatt, gärna på landet.

Har han varit ensam ett tag eller bara saknat en lite för mycket så dregglar han för att han njuter. Ligga under täcket tillsammans med kel är livet och är det för lite mat i skålen så säger han till. Har han inte fått tillräckligt med uppmärksamhet på länge så ser han till att ändra på det. Han är en mysig liten kille.

Nico har mött kaniner och hundar men dom är läskiga varelser. Han bör vara en ensamkatt då han är dominant. Just nu bor han med en annan katt men det är ej hållbart då Nico trycker ner honom konstant, han gör min andra katt väldigt kuvad och skygg.

Han är nu kastrerad, chipmärkt och grundförsäkrad. Den nya ägaren tar över dom summorna.

Nico finns i centrala Kalmar.

Vem vill öppna sin dörr och sitt hjärta för mysiga Nico?

Kontakta Maria på [email protected]
0728-53 30 21."

 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mikael

Hej jag är intresserad av nico som inne katt haft 6 katter innan va kostar nico en fråga kan man få den transporterad till mej

2015-04-07 @ 23:16:35

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback