Kan man söka patent för bajslådor?

Jag höll på att få en chock när jag klev in i karantän förra veckan. I taket satt nämligen två bajslådor! Bajslådor. I. Taket. Hallå. Vad är det som händer?

Maritha förklarade att det hade regnat in för ett tag sedan och att Sonny då spikade upp dessa lådor för att förhindra att det kom på golvet. Smart idé. Nu är taket lagat, men lådorna står fortfarande kvar. Maritha skyller på Sonny. Och Sonny sin tur försvarar sig med att han tycker att det är trivsamt. Och annorlunda.

Undra om man kan söka patent för bajslådor i taket? Kan man tjäna pengar på det?
Någon som vet?


Sonny har en stark känsla för inredning.

Nytt! Min sambo Kalle sprang förbi datorn alldeles nyss och jag visade honom detta kort. Han utbrister "Skiter katterna i taket då?"

Kommentarer
Postat av: Nette

Hej!Nu är tävlingen avslutad och vinnarna utsedda så gå in och titta på motiveringen på bloggen: http://kattenoxa.blogspot.com/2008/12/tvlingen-avslutad-och-vinnarna-utsedda.html.Grattis! Du vann ett "bonus-set" så jag vill gärna ha din adress dit vi kan skicka vinsten! :-)Mvh

Annette

2008-12-11 @ 23:54:41
URL: http://kattenoxa.blogspot.com
Postat av: Nette

Sorry, glömde: Ditt namn och adress skickar du till [email protected]! :-)//Annette

2008-12-11 @ 23:56:34
URL: http://kattenoxa.blogspot.com
Postat av: Naken

Hi, hi! Ja han har minsann känsla för inredning. Snyggt tycker jag. Skulle inte ha någonting emot att ha det så här hemma.Tass/ Naken

2008-12-12 @ 19:04:04
URL: http://nakensdagbok.blogg.se/

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback