Brakfest i Svalehult

Natten till lördagen vaknade Maritha av att grannens kossor råmade något så förfärligt. (Deras hage ligger intill Maritha och Sonnys hus.) Med båda händerna för öronen försökte Maritha somna om. 
När Sonny skulle åka till jobbet på morgonen blev han stående som ett stort frågetecken utanför ytterdörren. I trädgården stod nämligen åtta kor och betade! Inte nog med det, de hade ätit på deras blommor och trampat ner flera buskar. De måste ha haft kräftskiva, eller någon annan fest, för alla utemöbler låg utspridda på tomten.
Efter festen måste de ha varit fullproppade med mat att de var tvungna att skita ut allt för att få plats med mer. För just skit fanns det gott om på tomten.

När kossorna fick syn på Sonny traskade de mätta och belåtna ner på grusvägen. De tackade artigt för sig och lämnade över städningen till Sonny. Även kossor kan bli rejält bakfulla. Och vem vill städa då?
Vem vill städa efter en brakfest?


Kommentarer
Postat av: Mymlanbus

Jösses, jahaja, de hittade ett bra ställe att ha fest på de där djuren :) de visste väl att det var vänligt sinnade människor innanför väggarna :)Tass

2009-08-16 @ 14:35:03
URL: http://mothercat.mymlanbus.se
Postat av: Pia Puma

ha ha ja se kossor ja.

2009-08-17 @ 17:07:57

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback