Deckare gör våra katter mer sociala

Sonny är en rolig prick. Flera gånger i veckan läser han för katterna i karantän. Allt för att öka deras sociala förmåga. De senaste veckorna har han haft högläsning ur olika deckare. Nu senast läste han ur "Mord i julklapp", där bland annat Camilla Läckberg och Åke Edwardsson bidrar med några deckarnoveller. Enligt både Maritha och Sonny är detta ett bra knep för att katterna ska få känna "pulsen" på en riktig hemmiljö innan de placeras i "riktiga hem."

Om katterna gömde sig av rädsla för innehållet i boken vet jag inte. Men enligt Sonny är deckare det allra bäst för att få en katt mer social. Ibland undrar jag varför inte dessa människor söker patent för alla sina idéer.
(Klicka på boken för att komma till Bokus hemsida.)


Omslagsbild: ISBN 9789155254148, Mord i julklapp

Kommentarer
Postat av: Katten Sippo

Jag hade en flickvän för ett drygt år sedan, och hon var alltid jätterädd för allting. Det tog husse 6 månader innan han fick klappa henne ordentligt första gången. Varje gång det kom besök, så låg hon och darrade under sängen. Hon skulle kanske behövt någon som läste för henne innan husse kom och räddade henne.

2009-01-08 @ 08:35:57
URL: http://katten-sippo.blogspot.com
Postat av: Tre katter

Den där Sónny är ingen dum kille! :)

Ja, han borde ta patent!!//Tre katters matte

2009-01-08 @ 11:22:50
URL: http://www.3katter.blogspot.com
Postat av: Katten Sippo

Mjaou igen kompisar. Ville bara jama att katterna i artikeln bor i närheten av Tallboda. Stackars missar. Borde kanske starta en insamling eller nåt. tass

2009-01-08 @ 13:20:32
URL: http://katten-sippo.blogspot.com
Postat av: Ullis

Tack så mycket för den fina kommentaren om designen:)

2009-01-08 @ 17:22:26
URL: http://ullisp.blogg.se/

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback