Till minne av KompisVår vän Wikki har gjort denna bild på vår älskade Kompis som tyvärr lämnade oss för några år sen. Vi saknar honom oerhört mycket men han finns i våra hjärtan - som en ängel.
Tack Wikki! Bilden är gjord genom Catoonizer.

Utdrag ur bloggen den 9 december 2007:
Kompis kom som hittekatt till Maritha och Sonny för elva år sedan. Från allra första dagen var han en riktig vän, en riktig kompis. Och han var älskad av alla i familjen. Han måste ha levt ett tufft liv, vår älskade Kompis. När han dök upp vid deras lägenhet i Nybro en dag för elva år sedan, var han mager och i dåligt skick. Och han skrek på hjälp.

Från allra första stund växte en kärlek till honom. Och den var stark. Och den skulle vara för evigt. Det var vad Maritha sa till honom den dagen. Och han trodde på henne. Maritha höll sitt ord.
Kompis var en kelig, charmig och vänlig katt, som aldrig skulle göra någon annan illa. Det var därför vi valde att döpa katthemmet efter honom.  

Kommentarer
Postat av: Annie

Ja vissa katter tar man verkligen till sitt hjärta, och dem glömmer man aldrig! Vilken ära för Kompis att få katthemmet uppkallat efter sig. Han är nog oerhört stolt i sin katthimmel.

2011-03-09 @ 18:05:48
Postat av: Katten Sippo

Så fint att döpa katthemmet efter honom. Han känner sig nog jättehedrad där uppe i Regnbågslandet.

2011-03-10 @ 05:52:31
URL: http://www.kattensippo.com

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback