Bloggen fyller 5 år

Oj, vad tiden går snabbt! Jag hade helt missat att vår blogg fyllde fem år den 1 juli. Så här såg vårt första inlägg ut.
 
Åren går snabbt. Vi har sett mirakel komma till världen, varit med när över hundra katter har flyttat och blivit älskade i sina nya hem. Och vi har sett änglar lämna vår jord. Det har inte alltid varit en dans på rosor. Men genom alla fina mail, telefonsamtal och kommentarer från nöjda kattägare som berättar hur katterna trivs inser vi att det har varit värt alla tårar och sömnlösa nätter. För ja, det finns sådana stunder. När vi så gärna vill vara tillgängliga och rädda liv. För det mesta går det bra, men ibland vill ödet något annat.
 
Jag varken vill eller ska ta åt mig äran. Det är Maritha som drar det stora lasset. Dag ut och dag in. Hon är en kämpe - som har förmåga att glömma bort sig själv och sätta katterna för allt annat. För Maritha vill aldrig ge upp. Och det är förmodligen därför hon har lyckats rädda hundratals katter till ett bättre liv. Maritha är en fantastisk förebild och i detta inlägg vill jag hylla både henne och bloggen.
 
Fem år av bloggande är bara början. Vi ska fortsätta att berätta om våra fantastiska katter och olika kattöden. ♥
 
Grattis bloggen!
 
/Jenny
 

Kommentarer
Postat av: Suzanne

Grattis till de första 5 åren av din blogg, Jenny. Du och alla på Kompis gör ett fantastiskt arbete för hemlösa katter i Småland.

Svar: Tusen tack, Suzanne! :-) /Jenny
Katthemmet Kompis

2012-08-07 @ 16:44:11
Postat av: Dui och Deco

Grattis! Ni är fankattiska! Nosbuff

2012-08-07 @ 18:14:23
URL: http://duideco.blogspot.com
Postat av: Inkan och Ligan

Grattis ! Tazz&Kram

Svar: Tack, vänner! :-)
Katthemmet Kompis

2012-08-10 @ 18:58:00
URL: http://inkanochligan.se

Gör ditt tassavtryck här:

Ditt vackra namn?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Säg det med ett mjau:

Trackback