Grattis på 30-årsdagen, Emma!

Idag blir vår medarbetare Emma ett år äldre och tar ett steg över 30-strecket. Det firar vi med extra delikatesser, så som nykokt torsk och hembakade kanelbullar. :-)

Hipp hipp hurra för Emma på hennes 30-årsdag önskar vi alla på Katthemmet Kompis.
 
 

Från skygg till kelgris

De finns de som menar att skygga katter aldrig kan bli sociala. Att det är som förgjort. Vår erfarenhet är att ingenting är omöjligt och vi ser ofta att det går. Oliver är ett bevis på det. När han kom till oss var han skygg, rädd och drog sig undan. Han avskydde att stå i centrum. Idag är han en av de mest sociala katter som bor på katthemmet. Numera springer han efter oss och pratar och kelar. Det går inte att missa Oliver så fort man sätter sin fot i katthemmet.
 
Nu när Oliver har tuffat till sig söker han ett eget hem där han kan få all den uppmärksamhet och kärlek han önskar. Oliver är född 2010 och är kastrerad, vaccinerad och ID-märkt. 
 
Vill du veta mer om Oliver? Kontakta oss på telefon 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande att ärendet gäller Oliver, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms. 
 
 

Puls & Rehab i Kalmar

Marithas son Jimmy är utbildad sjukgymnast och massör och driver företaget Puls & Rehab i Kalmar. Kika gärna in på hans hemsida. Ni hittar hemsidan här.
 
 
 

Herkules och Murphy - Svalehults nya kärlekspar

Störst av allt är kärleken, eller vad säger ni? I Svalehults kattvärld heter det senaste kärleksparet Herkules och Murphy. Så fort de får tillfälle söker de sig till varandra. Att stryka sina kroppar mot varandra är det allra bästa, enligt paret. I varandras närvaro mår de som allra bäst och de strålar av kärlek och lycka. Härligt. Mer sådant, säger vi.
 

Kärlekssagan om Murphy och Herkules tog sin början i norra Svalehult utanför Nybro.
Störst av allt är kärleken. 

Foto: Emma 
 

Ett stort grattis, Lotta!

Idag fyller världens bästa Lotta 55 år. Katterna hälsar att de saknar dig och all den kärlek du ger dem. På din födelsedag vill vi bjuda på kaffe, bullar och gräddtårta och massvis med kel.

Ett stort grattis på födelsedagen! Vi skickar vi över mängder med kramar (och katthår). ;-)

Hipp hipp hurra för underbara Lotta önskar vi alla på Katthemmet Kompis!

 
 

Hembakat till förmån för Katthemmet Kompis

Hembakat säljs till förmån för Katthemmet Kompis hos Potatisboden, (Bremerlyckan, Kalmar).
 
 

RSS 2.0