Egna hem för många av våra katter

I veckan har Siren, Iris, Ler och Långhalm flyttat till egna hem. Ler och Långhalm har flyttat till ett hem på Öland med kattkompisar. Iris har flyttat till en av våra medarbetare. Även Sören Fernströms syster Morgana har fått ett eget hem. Hon har flyttat till ett pensionärspar på landet som har en 14-årig katt. Hon ska vara innekatt fram till sommaren sen kommer hon att få gå ut.
 
Morgana
 
Siren
 

Brittiska kortskillen Nicko söker ett nytt hem

S*HumlaDumlans Nevermore, ”Nicko” behöver ett nytt hem. Han är född i mars 2012, är kastrerad, vaccinerad, chippad, försäkrad och har givetvis stamtavla.

 

Nicko trivs inte i sitt nuvarande hem pga att där är för många katter. Han skulle bli bra mycket lyckligare som ensamkatt. Eller ev med en kastrerad hankatt i familjen.Nicko har fått gå ut i i trädgården där han bor nu, därför säljs han inte som enbart innekatt. En lugn familj gärna på landet vore underbart för honom.

 

Han är en jättesnäll kelen katt, behöver mycket kärlek vilket han får för lite av när det är så många att dela med. En riktig go nallebjörn med mjuk plyschpäls, han har ställts ut och fått jättefina omdömen.  

 

Vill du veta mera om Nicko? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms.

 

 

 


Vill du öppna ditt hjärta för Findus?

Finnes: En lagom tjock och kelig huskatt i mina bästa år, 6 stycken. Jag är kastrerad och id-märkt samt vaccinerad och avmaskad. Uppvuxen i en miljö med förskole/skolbarn och hund och fri tillgång till att vistas ute och inomhus. Äter helst torrfoder och möss samt tar råttor. Mössen fångar jag själv i ett stall i närheten. Kan tänka mig arbete som stallkatt mot mat och husrum. 
 
Vill du öppna ditt hem för mig? Kontakta Maritha på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer hon upp. Det går även bra att skicka sms.
 
 


Ett nytt kapitel öppnas för Nala och Sivan

I början på veckan flyttade Nala och Sivan till varsitt hem. De kommer båda att vara innekatter i de nya hemmen. Nalas ungar Brynhild, Botvid och Schwarzwald flyttade hemifrån då de var tolv veckor.
 
Vattentokiga Sivan.
 
Nala.
 

Brolle och Schwarzwald har flyttat

Tidigare i veckan flyttade Brolle och Schwarzwald till egna hem. Brolle flyttade till en kattkompis på landet. Även Schwarzwald flyttade till en kattkompis, men kommer att bo i lägenhet. Vi önskar dem lycka till i de nya hemmen! :-)
 
Schwarzwald.
 
 
 
 

Kattungarna Stina och Clabbe söker hem

Syskonen Stina och Clabbe är nu redo att flytta till egna hem. De är födda den 10 juli. Båda är sociala och lekfulla. Stina är grå och vit till färgen, Clabbe är bruntigre. Clabbe gillar att sitta på Marithas axel och spinna och bita henne i örat. Även charmtrollet Stina tycker om att busa och leka.
 
Vill du veta mera om Stina och Clabbe? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms.
 
 
 
 
 

 
 
 

Brolle och Iris är tingade

Brolle och Iris är tingade. Brolle kommer att flytta till en kattkompis på landet. Iris kommer också att flytta till kattkompisar. Vi önskar dem lycka till i de nya hemmen. :-)
 
 
 
 
 
 

Mimmi har flyttat tillbaka

Pga. allergi i familjen har Mimmi kommit tillbaka till Katthemmet Kompis och söker nu ett nytt hem.

 

Mimmi hette tidigare Soya då hon bodde på katthemmet men det nya hemmet gav henne namnet "Mimmi" då hon flyttade till sin nya familj år 2007. Hon är svart sköldpaddsfärgad och på bilden nedan är hon dock bara kattunge och året var 2004 då hon kom till världen. Inom kort kommer vi att publicera aktuella bilder på Mimmi. Mimmi är en mycket trevlig kattflicka.

 

Mimmis lillhusse har tyvärr utvecklat svår allergi mot katter och därför har Mimmi fått bo utomhus hela sommaren. Det var med motvilja som familjen insåg att de var tvungna att låta Mimmi flytta tillbaka till katthemmet efter så många år men hade inte så mycket att välja på.

 

Mimmi tycker mycket om barn, är social och kelig av sig samt en god jägare. Hon är född 2004.

 

Vill du veta mera om Mimmi? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms.


Text: Carola/webmaster - Katthemmet Kompis

 

 

 
 

 

 

 


Winnie drömmer om ett hem på landet

Winnie är en social och kelig kattflicka som är född 2009. Hennes familj har drabbats av sjukdom och kan inte längre ha kvar henne och därför fick hon komma tillbaka till oss. Hon drömmer om ett hem på landet utan barn och hundar, men däremot med en kärleksfull och snäll matte och/eller husse vid sin sida.
 
Vill du veta mera om Winnie? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms.
 

Keliga och trevliga Winnie söker ett hem på landet.
 
 
 
 
 


Om Sonny själv får välja

Hos familjen Fernström i Svalehult serveras det ofta godsaker. Med andra ord - man går aldrig hungrig därifrån. Häromdagen satte Maritha fram en skål med jordnötter på bordet. Och alla som har ätit jordnötter vet förmodligen hur de smakar - och ser ut. Sonny, som just denna kväll var extra sugen på nötter, åt och åt i godan ro. Men plötsligt sprang han ut i köket och ropade "Fy faaan, det var inte gott!" Medan han satt och tittade på tv hade han glömt att det även stod en skål med kattmat på bordet, och börjat äta från den. Det ska vara variation på matbordet, menar Maritha. :-)
 
 

RSS 2.0