Bästisarna Zack och Fille

Fille och Zack är bästa kompisar och fick stå på kö ett tag innan de kunde flytta in på Katthemmet Kompis. De är två mycket trevliga och keliga katter och i synnerhet Zack verkar inte vara rädd för något och vill gärna få utemöjligheter i sitt nya hem. De flyttar gärna till ett gemensamt hem. Zack är född i maj 2011 och Fille är född i juli 2011. Båda är kastrerade, vaccinerade och ID-märkta. 

 

Vill du veta mer om Fille och Zack? Kontakta oss på telefon 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms. OBS! Vi tar inte emot några nya katter pga intagningsstopp. 

 

Zack
 
En nyfiken Zack. 
 
Fille
 
En trött Fille myser på sin mjuka pläd. 

Försvann från Rockneby

Linnea försvann från Rockneby, utanför Kalmar, i september 2012. Pälsen är helvit och hon har ett grönt och ett blått öga. Hon var smal sist ägarna såg henne. Linnea är väldigt kelig och sällskapssjuk.

Vet Du något om Linnea? Alla tips är välkomna!
 
Kontakta Jennifer eller Johannes.
Jennifers nummer: 0706-07 83 56
Johannes nummer: 0733-98 87 44
 

Besök på djurhemmet i Skälby

Den 26 februari besökte Maritha och Lotta djurhemmet i Skälby där de fick lite nya tips och ideer om att driva ett katthem. Lotta tog som vanligt några bilder som vi visar här.
 
Inne på djurhemmet.
 
Två pojkar som väntar på nya hem.
 
Maritha och Camilla.
 
Maritha kollarr in rastgården.


Maritha och Lotta tackar för att de fick komma och hälsa på.
 

Ett paket till Malin

Tidigare i veckan fick Malin en krya-på-dig-hälsning från Gosan, Phoebe, Lillemor, Jenny och Lasse. Gosan har tidigare bott på KompisMalin hälsar och tackar att det var rackans gott godis. Hon gömmer fortfarande sitt ben för hon vill inte att någon rör det. Nu har hon fått en "tvårummare" eftersom veterinären säger att hon ska använda benet. Men det gör hon nog när ingen ser henne. ;)
 


Mums, så gott, tyckte Malin. 
 
Ett krya-på-dig-kort. 
 
Malin njuter av sitt godis. 
 
Malins "tvårummare" under läkningsprocessen. 
 
 
 

Fina Minidoris

Minidoris har bott på katthemmet ett tag men nu är redo att flytta till eget hem. Hon är en mycket söt och självständig kattflicka. Hon kelar gärna, men det ska vara på hennes villkor och helst vill hon komma själv. MiniDoris är född 2010 och är kastrerad, vaccinerad och ID-märkt. Hon fungerar bra som utekatt. 
 
Vill du veta mera om Minidoris? Kontakta oss på telefon 0706-07 13 90. Prata in ett meddelade med namn, telefonnummer samt att ärendet gäller Minidoris, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms. 
 

Cattis gör ett nytt försök

För många inom kattvärlden är Sören Fernström ett välkänt ansikte. Hans syster Cattis bor fortfarande kvar hos oss, men söker ett eget hem.
 
Cattis är en mysig kattflicka som tycker om att gosa och kela. Hon är en riktig knäkatt. Cattis har tidigare bott på Kompis men fick flytta tillbaka eftersom det inte fungerade i förra hemmet. Hon är född 2010 och är kastrerad, vaccinerad och ID-märkt. I sitt nya hem vill hon gärna ha tillgång till lite utomhusvistelser.

Vill du veta mera om Cattis?
Kontakta oss på telefon 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms.
 
Söta och härliga Cattis.
Cattis och Sören då de var kattungar.

Charmiga herrar söker nytt hem

Mozart (han hette Jokkoma då han bodde på Kompis) och Einstein har flyttat tillbaka till oss. Mozart är en social och väldigt kelig kille som älskar barn och att stå i centrum. Han passar bra som innekatt. Han är född 2006 och är kastrerad, vaccinerad och ID-märkt. Även Einstein är social och kelig och tycker om barn men behöver utemöjligheter, gärna på landet. Einstein är född 2006 och är kastrerad, vaccinerad och ID-märkt.
 
Vill du veta mer om dessa charmiga herrar? Kontakta oss på telefon 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms.
 
Einstein är en nyfiken och kelig kille som tycker om att vara ute.
 
Mozart älskar barn och vill gärna stå i centrum.
 
 

Smulan försvann från Eriksmåla i Emmaboda

Efterlysning! Smulan försvann från Eriksmåla i Emmaboda i augusti 2012. Hon är inte ID-märkt. Grå och vit till färgen, har ett svart streck som går över hela ryggen. Ägaren har tyvärr ingen bild som vi kan lägga ut. Vid försvinnandet var Smulan 2 år.

Familjen är tacksamma för alla tips!
Kontakta Susanne på telefonnummer: 0471-201 56 eller 0705-59 58 84.

Vill du ta Elvis till ditt hjärta?

 
Elvis bodde på Katthemmet Kompis för några år sen men har flyttat tillbaka eftersom hans husse tyvärr har gått bort. Elvis är en charmig, rundlätt kille på nio år som älskar att kela och mysa. Han önskar ett kärleksfullt och lugnt hem där han får möjlighet att vara både inom- och utomhus. Från sitt tidigare hem var han van vid kattlucka. Elvis är kastrerad, vaccinerad och ID-märkt.
 
Vill du veta mera om Elvis? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelade att det gäller Elvis så ringer vi upp. Glöm inte att ange namn och telefonnummer. Det går även bra att skicka sms.
 
 
 
 

RSS 2.0