Har Fia-Lotta blivit dumpad?

Fia-Lotta är mysig tjej som förmodligen är dumpad vid sommarstugan som ligger ett par hundra meter från vårt katthem. Hon är kelig och lekfull. Vi tror att hon är runt 1-2 år gammal. Fia-Lotta drömmer om att flytta till ett eget hem. Vill Du öppna din dörr och ditt hjärta för Fia-Lotta?
 
 
Vill du veta mera om Fia-Lotta? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms
 

Följande telefontider gäller:

Mån-Ons: 9.00 - 18.00
Tors: stängt!
Fred: 9.00 - 18.00
Lör-Sön: 9.00 - 16.00


Kattungarna Tilly, Tindra och Teddy

I december tog vi efter hand in ett större antal kattungar. Anledningen till att det fanns så många kattungar berodde på att ägarna började komma i upp i ganska hög ålder och fick därför svårt att ta hand om och sköta katterna på rätt sätt. Tilly, Tindra och Teddy är födda i juli 2013. Medan de har varit hos oss på katthemmet har de blivit avmaskade och fått äta upp sig då många av dem var ganska magra när de kom.

 

De är keliga och goa och de tycker om att busa med sina kompisar och syskon. Tilly och Teddy är dock lite försiktiga om man bär dem.

 

Vill du veta mera om Tindra, Tilly och Teddy? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms

 

Följande telefontider gäller:

Mån-Ons: 9.00 - 18.00
Tors: stängt!
Fred: 9.00 - 18.00
Lör-Sön: 9.00 - 16.00

 


Tilly
 

Teddy


Tindra
 

 


Busiga Bärra

Bärra är en busig och mysig kattpojke som hittades på Öland i höstas. Där matades han och hans mamma av en person som tyvärr inte kunde fortsätta pga. en flytt.

Vi kontaktades och man undrade om vi kunde hjälpa till men tyvärr försvann både Bärra och hans mamma men efter ca 1,5 vecka dök Bärra upp igen men tyvärr såg vi aldrig hans mamma mer. Bärra är busig och social och vill gärna ha en kattkompis i sitt nya hem. Han är förmodligen född i augusti 2013.

 
Vill du veta mera om Bärra? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms
 

Följande telefontider gäller:

Mån-Ons: 9.00 - 18.00
Tors: stängt!
Fred: 9.00 - 18.00
Lör-Sön: 9.00 - 16.00

 

 

Karlskronaborna Michelle, Turild och Hilde

För några veckor sedan flyttade Michelle, Turild och Hilde till Karlskrona. Deras matte, Malin, hälsar att det går bra och att de trivs. Numera heter Michelle Sotis, Turild heter Michelle och Hilde heter Diesel. Alla är jättekeliga och de sover hos Malin på nätterna. Michelle vill fortfarande inte bli buren, men det är å andra sidan hon som är mest social och vågar kela med gäster först. Vid sådana tillfällen är et mer Sotis som inte kommer fram självmant.
 

Michelle (numera Sotis).
 
 

Turild

 
 
 
 

Michelle myser under täcket.
 
 
 

Mysiga Räkan

Räkan är en charmig kattpojke som tycker om att ligga och mysa intill oss. Dock är han inte lika förtjust i att bli buren. Han drömmer om ett kärleksfullt hem, men vill inte bo med en dominant katt. Räkan är född i juli 2012. Han är kastrerad, vaccinerad och ID-märkt.
 
Vill du veta mera om Räkan? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms
 

Följande telefontider gäller:

Mån-Ons: 9.00 - 18.00
Tors: stängt!
Fred: 9.00 - 18.00
Lör-Sön: 9.00 - 16.00
 
 

Yin och Yaang har blivit Smulan och Stickan

För ett tag sedan flyttade Yin och Yang till ett gemensamt hem. Nu har deras matte skickat bilder på sin nya familjemedlemmar och berättar samtidigt att de trivs i nya hemmet. Numera heter de Smulan och Stickan.
 


 
 
 
 
 

En hälsning från Liv

Vi har fått en hälsning från Liv som flyttade för några dagar sedan. Så här skriver hennes matte:

"Jag ville bara säga att allt har gått jättebra med Liv. Det första hon gjorde var att gosa med hunden. Hon verkar trivas bra här." /Matte
 
Söta Liv.
 

Perserkatterna Smulan och Skrållan

Smulan och Skrållan är två charmiga persertjejer. De är omplaceringskatter och vill flytta till ett gemensamt hem. De har stamtavla och är födda 2010. Kastrerade, vaccinerade och chipmärkta. I det nya hemmet vill de fortsätta att vara innekatter. Båda är trevliga, sociala och nyfikna.
 
Vill du veta mera om Smulan och Skrållan? Kontakta oss på telefonnummer 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms
 

Följande telefontider gäller:

Mån-Ons: 9.00 - 18.00
Tors: stängt!
Fred: 9.00 - 18.00
Lör-Sön: 9.00 - 16.00


Smulan.
 

Skrållan.
 
 

Kattungar som flyttat

Flera av våra kattungar har fått egna hem. Candis och Joker har flyttat till ett gemensamt hem i Kalmar. Solna har flyttat till ett par på landet. Kawa är tingad och flyttar inom kort. :)

Ni vet väl att vi har flera kattungar som söker hem? Klicka HÄR för att se och läsa mer om dem.

 
 
 

Flyttkalaset fortsätter

Yin och Yang har flyttat till en barnfamilj på landet. De kom till oss eftersom de behövde omplaceras från sitt första hem. Vi önskar våra pälsbollar och deras nya familj lycka till!
 
 

Hipp hipp hurra för Lizzie

Idag fyller Lizzie, vår nya medarbetare, 24 år. Vi hoppas att du får en underbar dag med många paket och mycket tårrta. Nästa gång du kommer på besök bjuder katterna på nykokt torsk.
 
Ett stort grattis!
/Katthemmet Kompis
 

Vi har blivit karlskronabor

Strax innan nyår flyttade Heidi, Michelle och Turild till ett gemensamt hem i Karlskrona. Eftersom de är lite skygga och försiktiga är det extra roligt att just de blev valda. :-) Vi tror och hoppas att det kommer att gå jättebra för dem i det nya hemmet. Och vi önskar ägarna och våra pälsbollar lycka till.
 

Hilde och Michelle fortsätter sitt liv tillsammans.
 
Och kompisen Turild fick också hänga på. :-)

RSS 2.0