Turen har kommit till Morris

Äntligen har turen kommit till Morris som nu har flyttat till Rockneby. Morris hittades utanför ett dagis där hon rotade i soptunnorna efter mat. Hon togs om hand av vår medarbetare Katarina som fungerar som stödhem i väntan på att söta Morris skulle få ett eget hem. I början åt hon precis allt hon kom över. Van som hon var vid att gå hungrig och leta efter mat. Trots att det alltid stod torrfoder framme stal Morris mat ur kastrullerna även om Katarina vände bort blicken en stund. Efter ett tag i stödhemmet insåg Morris att hon fick mat när hon behövde vilket har resulterat i en liten rund mage.
 
Vi önskar Morris lycka till i det nya hemmet!
 
 
 

Flyttkalas

Zimzon har flyttat till en barnfamilj i Ljungbyholm. Foxy har flyttat till Emmaboda. När han känner sig redo kommer han att få gå ut. Putte och Molle är tingade och flyttar till ett gemensamt hem. Även Timpa och Tudor kommer att få bo tillsammans. De kommer att bli Sonnys katter. :-)
 

Molle
 

Putte


Timpa


Tudor


Foxy
 

Muschen och Lina

För ett tag sedan flyttade syskonen Muschen och Lina till ett gemensamt hem på landet. När de var bara några veckor miste de sin mamma som tyvärr omkom i en bilolycka. Vi la ut en efterlysning på Facebook i hopp om att hitta en amma, vilket vi gjorde i Blomstermåla.
 
Vi har fått bilder på Muschen och Lina där de spanar ut genom ett fönster. Så fina de är. Numera heter de Nova och Saga.
 
 
 
 

Putte och Molle

Bröderna Putte och Molle är två busiga och tuffa killar som söker ett kärleksfullt hem. De är nyfikna, sociala och keliga. Putte och Molle är födda den 18 juli 2014. De är redo att flytta när de är tolv veckor.
 
Vill du öppna ditt hjärta för buskillarna Putte och Molle? Kontakta Maritha på 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande eller skicka ett sms med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller, så ringer vi upp.
 

Molle
 

Putte

RSS 2.0