Hipp hipp hurra för Karolina idag!

Idag fyller vår medarbetare Karolina år. Katterna är som vanligt generösa vid födelsedagar. Idag bjuder de på både mus och nykokt torsk. Sonny har lovat att baka kanelbullar vid Karolinas nästa besök.
 
Ett stort grattis till Karolina på hennes födelsedag! Hipp hipp hurra!
 
/Katthemmet Kompis
 
 
 

Upphittad hankatt i Emmaboda

 

Vem kan vara stödhem åt Finn och Dess?

Finn och Dess är två trevliga hankatter som akut behöver ett temporärt stödhem under ett års tid då matte ska jobba i Australien. Matte, som bor i Olofström, ska åka till Australien för att jobba under ett år och behöver därför ha hjälp med att placera om sina två katter i ett tillfälligt hem under tiden hon är borta. Helst ser vi att de kan få ett stödhem i Kalmar län eller dess närhet.
 
Båda katterna är kastrerade och vaccinerade och Finn är även öronmärkt. De kommer dock att bli omvaccinerade samt chipmärkta av ägaren innan hon åker iväg. Finn och Dess är väldigt sällskapliga av sig och vill gärna bli klappade och kelade med. Finn som är ca 1,5 år är dock lite mer sprallig av sig än den äldre Dess som är 4 år. Katterna har aldrig bott med barn men bör inte bli några problem.
 
De är innekatter och bör få vara det även i det tillfälliga hemmet om möjligt. Helst bör de även flytta till samma hem då Finn flyttade in då Dess var ledsen över att vara ensamkatt.
 
Har ni möjlighet att bli tillfälligt stödhem åt Finn och Dess? Är ni intresserad och vill veta mer kontakta matte Lykke här nedan: Tel: 0706-503 877 E-post: [email protected]
 
 
 
 
 

Söta som socker

  
 
Asta, Fille, Mini-Doris, Nanette och Cole myser i vintermörket. Du kan läsa mer om dem på vår hemsida.

Akut! Hjälp oss att hjälpa Blixt-Gordon och Findus

Vi har fått in ett nödrop om dessa fina katter. Är det någon som kan hjälpa dem att få ett nytt hem?
 
Findus, 12 år, tycker om barn, är lite rädd för hundar. Han är social, rumsren och van att vara inne och ute. Han vill vara både inne och ute i deta nya hemmet.

Blixt-Gordon tycker om barn men är lite rädd för hundar. Han är social men har inte varit inne i huset lika mycket som Findus. Blixt-Gordon är mellan 4-6 år. Blixt-Gordon har fått ett eget hem på landet.

Båda är kastrerade.


Kontakta oss för mer information. Tel: 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande eller skicka ett sms om Maritha inte svarar.

 


Findus
 
Blixt-Gordon
 
Blixt-Gordon


Findus
 

Blixt-Gordon
 

 

 


RSS 2.0