Slim och Jello har kommit tillbaka

Slim och Jello kom till oss 2011 tillsammans med sin mamma eftersom de inte längre var välkomna hos familjen de bodde hos. Det kunde slutat riktigt illa. Tack och lov såg några snälla grannar till att de fick mat och kunde komma till vårt katthem.
 
Slim och Jello fick ett fint hem, men tyvärr har de blivit tvungna att flytta tillbaka till oss. De söker nu ett gemensamt hem. De är trevliga, mysiga och sociala. I sitt nya hem vill de fortsätta att vara innekatter.
 
Vill du veta mer om Slim och Jello? Kontakta oss på 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller så ringer jag upp. De går även bra att skicka sms. Vi tar inte emot nya kattärenden.
 

Jello
 
 
Slim
 


Bästa vännerna Frasse och Katara

Frasse och Katara är bästa vänner och vill flytta tillsammans. Katara kommer från Öland. Frasse och Katara är försiktiga i början med med människor de inte känner men när de känner sig trygga är de väldigt sociala och gosiga av sig.
 
Vill du veta mer om Frasse och Katara? Kontakta oss på 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller så ringer jag upp. De går även bra att skicka sms. Vi tar inte emot nya kattärenden.
 

Frasse
 

Frasse
 

Katara

Tompa, Ninni, Kaj och Murre

Dessa goa katter kommer från en ägare som bad oss om hjälp med omplacering av sina katter eftersom det hade gått över styr. Tompa, Ninni, Kaj och Murre är väldigt keliga, mysiga och trevliga. De vill vara både inne- och utekatter. 
 
Tompa är född juni 2015, grå med mycket vitt.
Ninni är född mars 2014, sköldpaddsfärgad.
Kaj är född juni 2012, semilånghårig svartvit.
Murre är född juni 2014, grårandig med lite vitt.
Maggan är född i februari 2014.
 
Vill du veta mer om Tompa, Ninni, Kaj och Murre? Kontakta oss på 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller så ringer jag upp. De går även bra att skicka sms. Vi tar inte emot nya kattärenden.
 

Kaj
 
Murre
 
Ninni
 

Tompa
 
Kaj
 
Kaj
 
Maggan
 
Maggan
 
Murre
 
Murre
 
Ninni
 
Ninni
 
Tompa
 
Tompa
 
Tompa
 

 
 

RSS 2.0