Kalle Kula och Elvis

Paprika har adopterat fem ungar eftersom deras mamma blev sjuk och var tvungen att läggas in på djursjukhus under en längre tid och gå på medicin. Tre av dessa ungar är redan tingade Louise, Desire och Thelma.
 
Kalle Kula och Elvis söker fortfarande ett eget hem. De är födda den 20 juli 2014. Sociala och busiga.
 
Vill du veta mer om Kalle Kula och Elvis? Kontakta oss på 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms. OBS! Vi tar inte emot några kattärenden.
 

Kalle Kula
 

Paprika ochn Kalle Kula
 
Elvis
 

Paprika med alla sina ungar.
 
 
 
 

Många katter är tingade

Tre av Paprikas adoptivungar är tingade, Thelma, Louise och Desiree.
 
Tick-Tock och Vickan har flyttat till samma hem. Även Marja har flyttat till ett eget hem.

Muschen och Lina har flyttat till ett gemensamt hem på landet. Vi tackar Maria som tog hand om Muchen och Lina och deras syskon då ungarnas mamma tyvärr blev påkörd.
 
Greta, Ingrid och Nessie är tingade.
 

Desire
 

Greta
 

Louise
 

Ingrid, Greta och Nessie
 

Nessie


Thelma
Marja
 

Tick-Tock
 

Vickan
 
Muschen
 
Lina
 
 
 
 
 
 
 
 

Ägaren flyttade ifrån Marja och hennes familj

Vi har tidigare skrivit om Tutan och hennes ungar Lisa och Sluggo. Här presenterar vi nu Marja som är Tutans mamma och mormor till Lisa och Sluggo. Marja är cirka 2,5 år. Hon är mycket kelig och pratig av sig.
Marja och hennes familj kom till oss eftersom deras ägare flyttade ifrån dem.
 

Vill du veta mer om Marja? Kontakta oss på 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms. OBS! Vi tar inte emot några kattärenden.

 

 

 


Astrid, Keso och Foxy

Astrid, 13 år, Foxy, 9 år, Keso, 6 år, kommer från samma familj, men kunde inte bo kvar på grund av alleregi i familjen. Astrid är lite reserverad av sig. Foxy och Adstrid är bästa vänner. Foxy är mycket kelig. Hon vill flytta till samma hem som Astrid. Keso är också social och kelig. De är alla innekatter.

 

Vill du veta mer om Astrid, Foxy och Keso? Kontakta oss på 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms. OBS! Vi tar inte emot några kattärenden.

 


Keso
 

Foxy


Astrid
 
 

Bröderna Timpa och Tudor

Bröderna Timpa och Tudor är tolv veckor gamla när detta skrivs den 23 augusti. De kommer från ett hem där ägaren inte kunde ta hand om dem på bästa sätt. De är mycet sociala och lekfulla. Det stora nöjet är att busa och synas så mycket som möjligt.
 
 Vill du veta mer om Timpa och Tudor? Kontakta oss på 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms. OBS! Vi tar inte emot några kattärenden.
 

Tudor och Lizzie.
 

Timpa
 

Tudor


Timpa
 
 
 

Nessie och Mulle har tingade

 
Paprikas ungar, Nessie och Mulle är tingade. De flyttar till samma hem när de är tolv veckor.
 
 
 
 

En andra chans

Ville, Valle och Vickans mamma sökte sig till en familj där hon födde sina bebisar. Familjen ville dock bara behålla mamman och låta avliva kattungarna. Istället för att avlivas fick de komma till oss. De är födda den 13 maj 2014. Vickan spinner när man klappar henne, Valle är social och pratglad. Ville är försiktig och behöver mer tid på sig. Mamman bor kvar hos familjen.

 

Vill du veta mer om Vickan, Ville och Valle? Kontakta oss på 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande med namn, telefonnummer samt vad ärendet gäller så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms. OBS! Vi tar inte emot några kattärenden.

 


Valle
 

Vickan
 
Valle

Vickan
 

Ville
 
 
 

 

 

 

 


Mamma Vanda och Tick-Tock

I december 2013 tog vi emot ett större gäng katter eftersom ägarna inte kunde ta hand om dem på bästa sätt. Söta Tick-Tock är född den 9 maj 2014. Han är full av bus och en social och härlig kille. Tick-Tocks syskon har fått egna hem. Tick-Tocks mamma Vanda är försiktig av sig och behöver en ägare som kan ge henne tid. Tick-Tock och Vanda drömmer om egna kärleksfulla hem. Vill och kan du ge dem det?
 
Vill du veta mer om Vanda och Tick-Tock? Kontakta oss på 0706-07 13 90. Prata in ett meddelande vad ärendet gäller samt namn och telefonnummer så ringer vi upp. Det går även bra att skicka sms.
 

Vanda
 
Tick-Tock
 

Hälsning från Baghera

Baghera hittades ensam och övergiven, men hade tur och fick komma till oss. För några dagar sedan flyttade han till ett eget hem. I det nya hemmet finns tre andra katter och fem kaniner. Baghera bor numera i Skruv. Husse Henric skriver att första dagen gick bra, men att katterna inte är riktiga vänner ännu, men att de kommer närmare och närmare mot varandra och han märker redan nu att de kommer att bli bra.
 
Bilden visar två av hans nya vänner. Torrent är längst bort och Cass är den närmast mot kameran.
 
 

Besök av Calmare kattklubb och Sören Fernström

I torsdags hade vi besök av Calmare kattklubb och Katthemmet Kompissonen Sören Fernström. Det var en mycket trevlig kväll och med mycket prat om katter, såklart. Vi fick en del gåvor, bland annat kattmat och en klösmöbel. Det bjöds även på god fika.
 

 
 
 
 
 

Oliver och Bagheera är tingade

När Oliver kom till oss var han skygg, rädd och drog sig undan. Han avskydde att stå i centrum. Oliver och hans syskon kom till oss eftersom de skulle avlivas (de skulle inte avlivas av oss). Idag är han en av de mest sociala katter som bor på katthemmet. Numera springer han efter oss och pratar och kelar. Det går inte att missa Oliver så fort man sätter sin fot i katthemmet. I slutet av september flyttar Oliver till ett eget hem.
 
Även Baghera är tingad. Baghera hittades ute, ensam och övergiven. Till helgen flyttar han till tre kattkompisar. Baghera är en mycket social och sprallig kille.
 
Vi önskar våra pälsbollar lycka till i de nya hemmen!
 
Baghera
 
Oliver
 
 

Lotta har blivit ett år äldre

Idag är det kalas på katthemmet! Gissa varför? Jo, Lotta, vår medarbetare och Marithas högra hand, fyller år. Det firas med nybakade bullar och nykokt torsk.

Hipp hipp hurra för underbara Lotta!
/Katthemmet Kompis
 
 

RSS 2.0